За нас

"ТЕРРА ЛИБРА" ЕООД си поставя амбициозната задача да отговори на нарастващите потребности от компетентни услуги на пазара на недвижими имоти.

"ТЕРРА ЛИБРА" ЕООД изгражда своя авторитет със специалисти, които имат богат опит в областта на недвижимите имоти, представляват динамичен екип от професионалисти, познаващи спецификата на всички сектори и работещи коректно с всеки клиент.

"ТЕРРА ЛИБРА" ЕООД изпълнява перфектно Вашите изисквания, залагайки на индивидуалния подход! Конкретно и персонално за Вас ще съберем, обработим, систематизираме и анализираме необходимата информация и ще Ви предоставим експертна оценка на факторите, които касаят точно Вашия казус.

Работата с Агенция "ТЕРРА ЛИБРА" е предпоставка за пълното Ви спокойствие и обективна ориентация на пазара за недвижими имоти в София и България.

Сайтът на Агенцията Ви дава достъп до пълната и актуална информация за предлаганите от нас оферти, обновявани ежедневно с новопостъпилата информация.

Агенция за недвижими имоти "ТЕРРА ЛИБРА" извършва посредническа дейност при търсенето и предлагането на недвижими имоти в София и БЪЛГАРИЯ: покупки, продажби, наеми.

***

Ние ще намерим точно за Вас, точния имот, на точното място, точно навреме, на подходяща цена и условия на продажба!

Персоналният контакт с всеки един от Вас е от голямо значение, защото чрез него ние,работейки заедно с Вас и на база на финансовите Ви възможности конкретизираме нуждите Ви, Вашите идеи, очаквания и допълнителните изисквания и на двете страни.